Tevékenységünk

A Hemomedik Kft. belföldre és külföldre történő betegszállítással, valamint sport- és kulturális rendezvények egészségügyi biztosításával foglalkozik. 
 

Egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során arra törekszünk, hogy egy új, szolgáltatás- és betegközpontú szemléletet közvetítsünk. 
 

Egy olyan betegszállítást álmodtunk meg, ami más. Más, … 

» … mert a szakértelem nálunk természetes, 

» … mert nálunk nem kell várakoznia a betegszállításra,

» … mert velünk kellemes körülmények között, biztonságosan utazhat, 

» … mert extra szolgáltatásainkat utasaink kényelme érdekében állítottuk össze, 

» … mert mi minden ügyfelünkre kiemelt türelmet, figyelmet fordítunk, 

» … mert a Hemomedik arra törekszik, hogy úgy szolgálja ki szeretteit, ahogyan azt az Ön helyében másoktól is elvárná.

Cégtörténet

Cégünk története egészen 1998 tavaszáig nyúlik vissza, ekkor kezdte meg ugyanis működését társaságunk elődje, a budapesti székhelyű Haemobil Kht. debreceni egységeként.  


Kezdetben 2 autóval, művesekezelésre szállítottuk a megye vesebetegeit. Később bekapcsolódtunk a fekvő és a felügyeletet igénylő betegszállításba: teljesítettük a háziorvosok által igényelt, OEP-finanszírozott betegszállításokat, feladatot vállaltunk a Debreceni Orvos- és Egészségtudományi Centrum (DEOEC) betegeinek fekvőbeteg osztályokról az otthonukba, valamint más intézménybe történő betegszállításában és fontos szerepet játszottunk mozgás- és szellemileg sérült gyerekek utaztatásában. A további években az államilag finanszírozott betegszállításokon túl magán betegszállításokat is teljesítettünk egyéni megrendelések alapján, illetve intézményi felkérésekre.  


2004-től szerepet vállaltunk a város és a megye sport és kulturális rendezvényeinek egészségügyi biztosításában, gyalog-és mozgóőrséget biztosítottunk a különböző rendezvények közönségének biztonságos szórakoztatásáért.    


Munkánkban a 2011-es év nagy fordulatot hozott. A megváltozott piaci körülmények miatt úgy döntöttünk, megint lépünk egyet előre, ám most nem a növekedést tartottuk szem előtt, hanem, hogy valami újat, mást, jobbat: egy minőségibb betegszállítást képviseljünk illetve hozzunk létre. Munkánk újdonságát, egyediségét egy új szemlélet, a szolgáltatás- és betegközpontúság jelenti, melyet a Hemomedik Kft. hivatott közvetíteni.  

 

15 év a betegszállításban… nehéz ezt az időszakot egy pár mondatban bemutatni, hiszen annyi kilométeren, annyi élményen, és annyi megbízáson vagyunk túl, oly sok betegnek és hozzátartozójának segítettünk. Az évek változnak, de egy valami nálunk állandó: munkatársaink ugyanazt akarják, mint sok évvel ezelőtt is… Segíteni másokon, hiszen szenvedélyünk a segítségnyújtás.