Rendezvények egészségügyi biztosítása

Egy felejthetetlen koncert, egy dübörgő fesztivál, egy szurkolóktól hangos meccs… A rendezvények szervezőinek nemcsak a jó programról kell gondoskodniuk, de a rendezvény egészségügyi biztosítására, vendégeik egészségügyi biztonságára is ügyelniük kell. A Hemomedik Kft. profi szakemberekből álló csapata, a háttérből, őrangyalként figyeli a közönségének felhőtlen szórakozását, szükség esetén pedig észrevétlenül nyújt segítséget. 
 

A rendezvények egészségügyi biztosítását a hatályos jogszabályoknak (37/2011. (VI. 28.) NEFMI rendelet) megfelelően látjuk el. 
 

Az esemény jellegének, várható nézőszámának függvényében állítjuk fel mentőegységünket (gyalogőrség, mozgóőrség, orvosi felügyelet, esetkocsi, rohamkocsi), ezáltal személyre szabott árakkal alkalmazkodunk a programhoz. Rugalmasan igazodunk a rendezvény időtartamához, jellegéhez, szakértő kollégáink számára pedig nem adódhat megoldhatatlan helyzet.

 

» Idegen nyelveket beszélünk

Kollégáink magabiztosan gondoskodnak a külföldi vendégek egészségügyi ellátásáról is.
 

» Rugalmasan szervezzük munkáinkat

Ránk akkor is számíthat, ha csak pár nap van hátra a rendezvény kezdetéig. Akkor se aggódjon, ha a vártnál tovább tart a program. Csak akkor hagyjuk el a rendezvényhelyszínt, ha már várhatóan nincs szükség a segítségünkre. 
 

» Hosszútávú megállapodások

Partnereinkkel jó kapcsolatot ápolunk és hosszú távú együttműködések kialakítására törekszünk. 
 

» Minden esetre fel vagyunk készülve

A gyermekek és felnőttek ellátásához, elsősegélynyújtásához és életmentéséhez szükséges valamennyi felszerelés rendelkezésünkre áll. (Manuális és félautomata defibrillátorok, lélegeztető gépek, végtagrögzítéshez szükséges eszközök teljes készlete, sportsérülések ellátásához elengedhetetlen orvosi felszerelések, kimentés eszközei, stb.)
 

» Országos munkák

Számunkra az sem jelent akadályt, ha mozgóőrségünkkel az ország egy távolabbi pontjára kell utaznunk egy-egy rendezvény biztosításáért. 
 

» Évtizedes tapasztalat

10 év, közel 2 500 rendezvény és több mint 30 000 munkaóra sporteseményeken, fesztiválokon, koncerteken, színházi esteken, gyermekprogramokon, táncos eseményeken, családi napokon, kiállításokon, többezer fős konferenciákon, gálavacsorákon… 
 


Büszkék vagyunk rá, hogy ...

… jelen vagyunk Debrecen város és a régió legnagyobb sporteseményein,

… részesei vagyunk az ország és városunk legnívósabb kulturális programjainak,

… mi vigyázunk a legnagyobb céges rendezvényeken szórakozókra,

… társaságunkban bízik több multinacionális vállalat, amikor családi- és gyermeknapjuk, vagy bármely    
     rendezvény egészségügyi biztosítását szeretnék megoldani.