Privát belföldi betegszállítás

Privát belföldi betegszállítás

Magán belföldi betegszállító szolgáltatásunkat azért hoztuk létre, hogy az idős vagy nehezen mozgó embereket és családjukat segítsük a mindennapokban.

Nálunk a hozzáértés emberközpontúsággal párosul, hiszen szenvedélyünk a segítségnyújtás. Arra törekszünk, hogy úgy szolgáljuk ki szeretteit, ahogyan azt az Ön helyében mi is elvárnánk másoktól.

A kért időpontra érkezünk

Percre pontosan megrendelheti magán betegszállító szolgáltatásunkat.

Minőségi szállítási feltételeket biztosítunk

Velünk tiszta, fertőtlenített, légkondicionált járművekkel utazhat. Betegszállító autóink felszerelése nemcsak a járóbetegek szállítását teszi lehetővé, hanem az ülőkocsis utasokét, és a fekvő betegekét is.

Várakozás nélküli, gyors betegszállítás: ez az amit mi kínálunk

Kívánságára csak Önt és hozzátartozóját szállítjuk, így más utasra nem kell várakoznia, köztes állomást nem ejtünk útba.

Nemcsak egészségügyi intézménybe utaztatunk

Banki ügyintézésre sietne vagy családi eseményen szeretné vendégül látni idős, nehézkesen mozgó rokonát? Ránk minden esetben számíthat.

Hozzátartozója ingyen Önnel utazhat

A közeli hozzátartozó társaságában sokkal inkább biztonságban érzi magát az ember. Mi nem számítunk fel plusz költséget, ha egy családtagja is el szeretné Önt kísérni egy orvosi vizsgálatra.

Szakképzett, betegközpontú személyzettel állunk rendelkezésre

Nem betegtaxi szolgáltatást nyújtunk, hiszen egészségügyi szolgáltatók vagyunk. Nálunk évtizedes tapasztalattal rendelkező kezek nyújtanak Önnek segítséget. Kollégáink az út közben felmerülő egészségügyi problémákat is megoldják, sőt, kérésére Önnel maradnak az ügyintézés teljes időtartama alatt.

Frissítőt kínálunk, elolvashatja a napi híreket

Szeretnénk utazását még kellemesebbé tenni: egy napilap olvasása vagy egy frissítő mellett máris gyorsabban repül az idő.

Igény szerint orvosi kíséretet is biztosítunk

Amennyiben egészségügyi állapota úgy kívánja, orvos vagy mentőtiszt kollégánk is részt vesz a betegszállításban és Önnel utazik a mentőautóban.

És végül, de nem utolsó sorban: elutasítjuk a paraszolvenciát

Mi nem fogadunk el hálapénzt a jobb ellátás reményében. Hiszen Ön már egyszer fizetett.