Rendezvények egészségügyi biztosítása

Magyarország egész területén
rendezvények jogszabályoknak megfelelő egészségügyi biztosítása

  • Koncertek egészségügyi biztosítása
  • Fesztiválok egészségügyi biztosítása
  • Sportesemények egészségügyi biztosítása
  • Tömegrendezvények egészségügyi biztosítása

A rendezvények szervezőinek nemcsak a jó programról kell gondoskodniuk, de a rendezvény egészségügyi biztosítására, vendégeik egészségügyi biztonságára is ügyelniük kell. A Hemomedik Kft. profi szakemberekből álló csapata biztos egészségügyi hátteret nyújt.

A rendezvények egészségügyi biztosítását a hatályos jogszabályoknak (37/2011. (VI. 28.) NEFMI rendelet) megfelelően látjuk el.

Az esemény jellegének, várható nézőszámának függvényében állítjuk fel mentőegységünket (gyalogőrség, mozgóőrség, orvosi felügyelet, esetkocsi, rohamkocsi), ezáltal személyre szabott árakkal alkalmazkodunk a programhoz. Rugalmasan igazodunk a rendezvény időtartamához, jellegéhez, szakértő kollégáink számára pedig nem adódhat megoldhatatlan helyzet

Rendezvények egészségügyi, orvosi biztosításával kapcsolatos megrendelését az alábbi elérhetőségeken várjuk:

+36 (30) 400 9240

Idegen nyelveket beszélünk

Kollégáink magabiztosan gondoskodnak a külföldi vendégek egészségügyi ellátásáról is.

Rugalmasan szervezzük munkáinkat

Ránk akkor is számíthat, ha csak pár nap van hátra a rendezvény kezdetéig. Akkor se aggódjon, ha a vártnál tovább tart a program. Csak akkor hagyjuk el a rendezvényhelyszínt, ha már várhatóan nincs szükség a segítségünkre.

Hosszútávú megállapodások

Partnereinkkel jó kapcsolatot ápolunk és hosszú távú együttműködések kialakítására törekszünk.

Minden esetre fel vagyunk készülve

A gyermekek és felnőttek ellátásához, elsősegélynyújtásához és életmentéséhez szükséges valamennyi felszerelés rendelkezésünkre áll. (Manuális és félautomata defibrillátorok, lélegeztető gépek, végtag-rögzítéshez szükséges eszközök teljes készlete, sportsérülések ellátásához elengedhetetlen orvosi felszerelések, kimentés eszközei, stb.)

Országos munkák

Számunkra az sem jelent akadályt, ha mozgóőrségünkkel az ország egy távolabbi pontjára kell utaznunk egy-egy rendezvény biztosításáért.

Évtizedes tapasztalat

10 év, közel 2 500 rendezvény és több mint 30 000 munkaóra sporteseményeken, fesztiválokon, koncerteken, színházi esteken, gyermekprogramokon, táncos eseményeken, családi napokon, kiállításokon, több ezer fős konferenciákon, gálavacsorákon…